Despre mine

Numele meu e Adelina si in 2018 am devenit pentru prima data mamica. S-a intamplat la 30 de ani, exact asa cum mi-am propus. Desi, sincer, chiar daca imi doream, nu ma gandeam ca se va intampla fix asa!

Mammilicious – Viata cu bebe – este un blog despre experientele mele personale de cand in viata mea a aparut…haosul! 🙂 Da, ai citit bine, Haosul! Un haos al naibii de frumos, o minunatie cum alta nu exista pe care o iubesti neconditionat inca dinainte sa o cunosti!

Am creat acest blog in ideea de a incerca sa impartasesc cu voi cateva din zilele mele de proaspata mamica, retete de mancarica pentru bebe, mici sfaturi, recenzii la diferite articole pentru bebelusi si recomandari. Stiu ca exista deja multe blog-uri de acest fel, si e normal si firesc sa fie, dar fiecare dintre ele este unic, la fel cum fiecare dintre noi este si traim experiente unice, care desi la prima privire se aseamana, sunt totusi diferite.

Vreau sa mentionez faptul ca nu sunt si nici nu sustin ca sunt o mama perfecta care le face pe toate ca la carte, nici nu imi doresc sa fiu. Da, citesc carti si articole, ca sa ma informez, invat din greseli, experimentez, ascult si cer sfaturi, ca la sfarsit sa fac cum cred eu ca este mai bine pentru copilul meu.

WordPress.com